We zijn een familieonderneming die in 1974 werd opgericht en vandaag een van de belangrijkste tuincentra met de allerhoogste kwaliteitsgarantie is geworden. Momenteel beschikt de onderneming over een verkoopsinfrastructuur van ongeveer 9.000 m2.

  We zijn gespecialiseerd in de verkoop van allerhande tuinproducten en Ėmaterialen en het aanleggen van tuinen op maat voor particulieren, ondernemingen en wooncomplexen.

  We beschikken over een professioneel team dat gespecialiseerd is in het aanleggen van tuinen en de installatie van manuele of automatische bevloeiingssystemen. Bovendien bieden we nog andere diensten aan, zoals: tuinonderhoud, bouw van muren, steenbekleding, plaatsing van priŽlen op maat, tuinverlichting, deur-tot-deur vervoer, enz.

  We zorgen voor alle nodige details om uw tuin uniek te maken: rotsen, vijvers, fonteinen, boordafwerking, paden, houtwerk, enz..

  Onze drijfveer is de voortdurende verbetering van ons eigen werk, met veel oog voor details en speciale aandacht voor een persoonlijke omgang en relatie met onze klanten. Een van onze doelstellingen is dat de kwaliteit van ons werk en onze producten duidelijk zichtbaar is voor onze klanten, die immers de eindgebruikers van onze diensten zijn.

  We nemen ons dan ook voor over een allesomvattend aanbod met kwaliteitsproducten te beschikken op het gebied van tuinen, zodat aan alle behoeften van onze klanten voldaan wordt.